Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Varberg

Din städfirma i Varberg

Städpulsen är Varbergs miljöproffs på städning. Vi är certifierat som servicebolag av Almega och våra städtjänster är miljömärkta med Svanen Vi har många goda referenser från våra nöjda kunder i Varberg med omnejd. Städpulsens höga kvalitet beror på ordning och reda och på våra duktiga medarbetare med utbildningar inom de områden de verkar. Städpulsen erbjuder en rad olika tjänster inom städning, textilvård och trädgård: vi städar åt privatpersoner och företag, gör storstädningar, flyttstädningar och fönsterputsningar, samt textiltvättar och utför trädgårdstjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Varberg

Att som kund välja städfirma kan ofta vara svårt. Vi gör det enklare för dig. Genom att anlita oss får ni en miljövänlig Svanenmärkt hemstädning som är skonsam för dig och miljön. Då vi är auktoriserade av Almega, så vet du att vi följer de kollektivavtal som finns. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer om du ska ha städhjälp var 4:e, varannan eller varje vecka. Se pris och boka städning direkt.

Fönsterputsning Varberg

Vad kostar det att anlita ett städföretag att putsa fönster? På vår hemsida kan du se pris på vår Svanenmärkta fönsterputs. Vi använder bara miljömärkta kemikalier som är skonsammare mot miljön. Det tjänar både du och städpersonalen på.

Storstädning Varberg

Alla hem behöver då och då en riktig storstädning. Vårstädning, julstädning eller höstrensning. Kärt barn har många namn. Anlita en seriös och miljömärkt städfirma för din nästa storstädning. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

Flyttstädning Varberg

Vi levererar miljövänlig Svanenmärkt flyttstäd i Varberg med omnejd och följer vår genomarbetade städrutin. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara miljövänliga medel som vi fått godkända av Svanen. Se pris och boka flyttstädning här.

Trädgårdshjälp Varberg

Vad skulle du göra om du fick lite extra tid över? Skulle du luta dig tillbaka och njuta av en bra bok? Eller kanske ta en tur med familjen till stranden? Låt oss ta hand om din trädgård, så du kan njuta lite extra. Vi sköter klippningen av er gräsmatta och häck, krattning av löv, plantering av blommor och ogräsbekämpning i rabatter. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

Textiltvätt Varberg

Vet du hur ofta en madrass ska rengöras? Fråga oss, så hjälper vi dig. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och rengör dina mattor, soffor, madrasser och sängar direkt hemma hos dig. Vill du ha en prisuppgift på möbeltvätt eller mattvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt och beskriv vad du vill ha rengjort.

Golvvård Varberg

Hur ofta ska ett trägolv behandlas? Vi vårdar alla olika sorters golv, som till exempel sten-, linoleum- och trägolv. Kontakta oss om du har frågor om golvvård. Läs mer om vår tjänst golvvård här.

Regionkontor Halland

Städpulsen AB
Gjutaregatan 12
302 62 Halmstad

076-398 09 17
halmstad@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.