REFERENSER

Edward Blom

null

Städpulsen har mycket skicklig personal, som inte skadar antikviteter och andra föremål jag är rädd om - men ändå får alla ytor skinande rena. Dessutom är städarna alltid seriösa och trevliga.

Jag har provat flera andra städbolag, men aldrig varit nöjd. Med Städpulsen har jag nu fast avtal om städning var 14:e dag - så skönt".

 

Edward Blom blev känd som programledare i serierna "Mellan skål och vägg" och "Edward Bloms gästabud" som sändes i TV 8 samt i P1:s klassiska matlagningsprogram "Meny". Han var med i juryn i TV 3:s matlagningstävling Stjärnkockarna" och är ofta sedd gäst i olika TV-program, exempelvis "Breaking News med "Filip och Fredrik" och "Mitt liv är ett skämt" i kanal 5 och SVT:s "Historieätarna". Dessutom anlitas han ofta som föredragshållare och mat- och dryckeshistoria. Under hösten 2013 kommer han ut med sin första kokbok.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi