Referenser

Familjen Ardenfors

null

Man får en klump i halsen av tacksamhet när man öppnar ytterdörren. Jag brukar stå kvar i dörröppningen och andas in luften; det känns så genuint välstädat. Sedan kommer det visuella intrycket. Allt är så bländande rent att det känns som att komma in i ett visningshus.

Städpulsen har städat hos oss sedan 2008. Vi blev tipsade av vänner som anlitade Städpulsen, och företagets miljötänk var väldigt viktigt för oss. Personalen dyker upp med ett stort leende, ger bra service och kommer dessutom med tips om hur vi kan lösa andra praktiska problem i hemmet. 

Vi har valt att få städat varannan vecka, vilket underlättar vår ”mellanstädning” mycket. Två gånger om året får vi våra fönster putsade också. 

Städningen blir ordentligt gjord, av ett riktigt proffs. Vi kan lägga tiden på våra fyra barn - det är den absolut största behållningen.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi