Referenser

Kontorstädning

null

Det är så himla, himla skönt att det är rent och snyggt när man kommer till jobbet. Det är också skönt att veta att det är rent och fräscht i köket, så man vågar ta med kunder dit för att hämta en kaffe.

Två gånger i veckan gör Städpulsen rent och fint i köket, på toaletter, tömmer papperskorgar och dammar. På senare tid har vi lagt till en extradag i veckan då de kommer och bara tar hand om köket, för att vi ska slippa diskussioner om kaffekopparna som står i vasken och så vidare. Istället för att en vänlig medarbetare ska lägga arbetstid på att plocka disk åt andra löser Städpulsen problemet åt oss.

Vi har anlitat Städpulsen i åtta år och kan varmt rekommendera dem. Flera av oss medarbetare har till och med börjat anlita Städpulsen hemma, för storstädningar eller mer regelbundna tjänster. De är enkla och trevliga att ha att göra med. Efter en städning ringer de upp och kollar att vi är nöjda med resultatet. Har de missat något så kommer de tillbaka och åtgärdar det omedelbart. 

Jag minns inte varför vi ursprungligen anlitade just Städpulsen, men miljömedvetenheten som genomsyrar företaget är förstås en viktig aspekt.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi