BLOGG

Städpulsen nominerade till Årets Städföretag 2022

null

Den 20 oktober är det dags för prisutdelning av Årets Städföretag 2022. För några dagar sedan kom de glädjande nyheterna att Städpulsen som auktoriserat och Svanenmärkt företag är en av tre som blivit nominerade.

Vi på Städpulsen tänker alltid långsiktigt med våra relationer och det är något som varit det stora fokuset vad vi än gör i verksamheten. Genom att investera i vår personal när det gäller deras hälsa, välmående, kunskap och kompetens bygger vi starka och fina relationer. Därför känns det nu extra roligt att vara nominerade till Årets Städföretag 2022. 

 

– Att vara i final för Årets Städföretag 2022 känns underbart. Det skulle vara så fantastiskt roligt om ett seriöst och Svanenmärkt företag kan ta hem det här. Vi tycker det är dags att branschen lyfter dessa seriositetfrågor på riktigt, säger Kimmo Vihtari, VD Städpulsen. 

Städpulsens VD Kimmo Vihtari

Något som vi ägnat mycket tid och tankekraft åt de senaste åren är vår yrkesskola som alla medarbetare får ta del av via vår digitala utbildningsplattform. Det stärker personalen samtidigt som kunderna kan vara trygga med att Städpulsen alltid levererar en god service. Vårt mål är att vi vill höja de bästa medarbetarna i branschen. Därför vet vi på Städpulsen vet att det inte finns några korta vinningar utan det krävs ett långsiktigt och systematiskt arbete. 

Anställda på Städpulsens kontor i Sollentuna

– Städpulsen borde bli Årets Städföretag 2022 för att våra duktiga medarbetare förtjänar det. Utan vår personal hade inte vår otroliga resa och utveckling under de senaste åren varit möjligt. Vårt ständiga fokus på kundnöjdheten hos våra befintliga kunder och en god trivsel bland vår personal har gjort att vi haft en stadig tillväxt, säger Kimmo Vihtari, VD för Städpulsen. 

 

Prisutdelningen äger rum under Stora Städbranschdagen 2022 i Sergel Hub och det vore extra roligt om Städpulsen kunde ta hem titeln som Årets Städföretag 2022. Oavsett utfallet är vi oerhört stolta över vår auktorisering av Almega Serviceföretagen. Att vara ett Auktoriserat Serviceföretag visar på en seriositet och att vi tar vår verksamhet inom branschen på allvar, att det är ordning och reda. Städpulsens kunder och personal ska kunna lita och känna sig trygga med att allt sköts snyggt och korrekt.

Lokalvårdare och gruppledare utanför Städpulsens kontor i Klippan.

Senast uppdaterad 16/5-24. 

 

Behöver du hjälp med hemstädning? Eller vill du veta mer om oss på Städpulsen? Vi har ett stort utbud av städtjänster, tveka inte att ta kontakt med oss på mail kundtjanst@stadpulsen.se eller ring 0775 - 33 30 11 vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vi erbjuder en mängd olika städtjänster runt om i hela Sverige 

Flyttstädning, Fönsterputs Stockholm, Flyttstädning Stockholm, Fönsterputs Göteborg, Hemstädning Stockholm, Hemstädning GöteborgFönsterputs.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi